Blogg

Hur svårt kan det vara?

Att istället för och som jag ofta har haft som vana att när jag är törstig, detta genom att försökt släcka törsten genom dricka en läsk, istället byta ut det mot ett fräscht kallt glas med vatten? Jag vet inte hur många gånger det har hänt att min dotter, den äldre av dem, att vid… Fortsätt läsa Hur svårt kan det vara?

Den längsta resan.

Om det är något jag med säkerhet vet, så här några veckor sen efter det att jag fick det positiva beskedet om att jag inte längre hade något mer jag behövde oroa mig för, utan som jag fick veta att jag nu hade blivit friskförklarad, så är det att även fast det så klart var… Fortsätt läsa Den längsta resan.

Det var en fantastisk tid i mitt liv – Idag finns bara minnena kvar.

Det var i början av 70-talet. Min mamma och min styvfar hade då bestämt sig för att efter många års vistelse på barnhem, där jag till större delen av min uppväxt hade växt upp, så skulle jag få komma att flytta hem. Och samma år som jag på höstterminen 1972 skulle börja i sjätte klass,… Fortsätt läsa Det var en fantastisk tid i mitt liv – Idag finns bara minnena kvar.

Inte vilken kyrka som helst.

Det är några veckor sen, ja, det är säkert en månad sen jag tog den här bilden på den så vackra kyrkan som finns här i stan. Det var där som jag och min fru gifte oss i pingst 2007.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.