Blogg

När Facebook får bestämma.

Då kan följande hända. Det här var vad som sidan. Love and hope skrev på sin Facebook-sida för några dagar sen, och som jag här publicerar i sin helhet. Love and Hope   · I förmiddags fick vår medarbetare Jonatan Alfven information från Facebook att de kan stänga ner hela hans konto. Jonatan har nästan 90,000 följare… Fortsätt läsa När Facebook får bestämma.

Vardagslunk.

För en stund sen kom jag in efter ha varit ute och gått min numera dagliga promenad. Men idag kändes det riktigt segt i kroppen när jag knallade omkring i ett skogsområde, och som inte ligger så långt bort från där vi bor. Inte alls konstigt, för med tanke på att det återigen har börjat… Fortsätt läsa Vardagslunk.

Nu spricker det upp.

Nu har jag precis kommit hem efter ha varit ute och en skön promenad. Idag var det inte så kallt heller, runt en minusgrad kan man inte klaga på.

Coronastängt

Igår åkte frun iväg en stund för att strosa runt en stund på Erikshjälpens second hand butik. Efter att det gått ungefär 5 minuter var hon hemma igen. Det var stängt på grund av corona, sa hon. Annars är det inte så vanligt förekommande att man möts av en sån skylt när man besöker nån… Fortsätt läsa Coronastängt

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.