Blogg

G som grubblerier.

Jag har så länge jag kan man minnas varit en person som till och från, mest till faktiskt, har grubblat och funderat en massa hit och dit på vad som är meningen med livet. Och när man är funtad på det viset så är det inte alltid fullt så enkelt att slå av den knappen,… Fortsätt läsa G som grubblerier.

Vår fantastiska natur.

Den här bilden tog jag så sent som igår. Och så här fint ser det numera ut på baksidan av där vi bor. Underbart vackert!

Dagens citat – Därför måste vi reagera mot vår tids judehat.

Skäms, Europa. Ni gasade över 6 mille varav 1 1/2 miljoner barn. Ni gör utställningar om överlevande och delar svartvita bilder på judiska barn som mördades. Och så tillåter ni det här. Negar Adele Josephi, journalist https://www.varldenidag.se/nyheter/vag-av-judehat-drar-fram-genom-europa/repueq!TOcUCSnmST8JVrCKMi8IA/ I år är det 76 år sen andra världskriget tog slut. Det var också då mänsligheten blev medvetna… Fortsätt läsa Dagens citat – Därför måste vi reagera mot vår tids judehat.

En bra dag.

Idag finns det inte mycket jag kan klaga på, på det stora hela har det varit en bra dag idag. Det enda jag kan komma på som drar ner betyget är vädret, för under större delen av den här dagen har det regnat, men det hindrade mig inte från att jag för en stund sen… Fortsätt läsa En bra dag.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.