Blogg

En dag som denna.

Sedan några månader tillbaka i tiden har jag skaffat mig väl fungerande rutiner, vilket bland annat innebär att varannan dag är jag ute och springer en stund i skogen, och det känns rätt bra att jag har kommit igång med den biten. Men idag lär det inte hända så mycket på den fronten. Himlen är… Fortsätt läsa En dag som denna.

Minne. från sommaren 2021

Här några bilder från årets sommar, så här långt. Just den där dagen hade vi tillsammans med några bekanta begett oss till Oskarshamn för att där tillbringa några härliga timmar under en gassande sol. Just den här campingen vi var på heter: Havslätts camping. Dit åker jag mer än gärna tillbaka nån mer gång. Den… Fortsätt läsa Minne. från sommaren 2021

När jag fyllde år.

Vilket inte är så länge sen, så fick jag några presenter av min dotter och hennes man som hem till oss för att fira mig under några timmar. Och så hade deras lilla dotter gjort den här fina teckningen till mig. Gissa att jag blev glad.

Tillbaka till bloggen.

Efter en längre tids avbrott från min blogg, så känner mig nu redo för att ta upp den här tråden igen. Men än är inte sommaren slut, förhoppningsvis har vi fler härliga dagar att se framemot framöver med härliga soliga dagar där vi gottar oss i solens sken. Imorgon är det dock en helt annan… Fortsätt läsa Tillbaka till bloggen.

Livstecken

På senare tid har jag inte varit särskilt aktiv på sociala medier, vilket säkert inte har undgått nån som sen tidigare har tagit del av mina skrivna rader på den här bloggen. Och så kommer det att även se ut inom den närmsta tiden. Men när och om den dagen åter vill återinfinna sig när… Fortsätt läsa Livstecken

Fina sommarminnen.

Det var en fantastiskt fin sommar det året. Vi hade hyrt en liten mysig stuga som låg strax utanför Trelleborg. Men just den här bilden tog jag en av de dagar då vi var i Ystad och spatserade omkring på dess gator och gränder.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.