Utan tvekan, så vem är egentligen klok?


”Utan tvivel är man inte riktigt klok är ett bevingat uttryck som visar att kritiskt tänkande är drivkraften för en hållbar samhällsutveckling” Det var ett citat. Nu kommer fortsättningen på det här inlägget.

Så som världsläget ser ut idag med allt som händer runt omkring oss i vår, alltmer tilltagande, oroliga värld, vilket illustreras väl av den här bilden, så känns det som att det inte är nån bra idé genom att man ska försöka sig på att göra nån, varken djupare eller bredare analys av vår tids smältdegel och som vi nu befinner oss i, vi världsmedborgare. Men så fick jag syn på det här och som det var nån som skrev på Twitter för en stund sen.

Peter From (MINDS: @pixativity)@PJJMorf·Världsomspännande Djupa Staten. Covid. Ryssen. Konspiration efter konspiration. ”Kolla den här länken!!!” ”Folkmord!!!” ”Putin attackerar!!!” ”Sprutorna innehåller gift!!! Du ska dö inom fyra år!!!” Nä, en kopp kaffe någon?

Bild

3 kommentarer på “Utan tvekan, så vem är egentligen klok?

 1. Har inte sett något på nyheterna men väl i reklamen. Framför allt vad gäller klimatet.
  Små barn sitter i bänkarna och läraren frågar dem: vad ska vi göra åt klimatet?
  Så fånigt och så totalt ointelligent att lägga problemen på småungar. Inte vettigt.
  Ditt inlägg fick igång mig idag. 😉

  Gillad av 1 person

 2. Såg ett inslag på nyheterna en kväll om detta du är inne på där barn skräms halft, om inte helt ihjäl, av dagens mediabrus. Det är sjukt skrämmande.

  Gilla

 3. Jädrans bra bild. Skrämsel ger rubriker, som ger löner till mediafolket som gör allt för att behålla sina jobb med statssubventionerade löner. Alla från leende tv-profiler till kontorsskavda byxarsl…
  Det som gör mig mest förb..d är att barn utnyttjas i nästan alla sammanhang. De skräms från vettet och vart leder det så småningom? Självdestruktivt tänkande troligtvis. 😦 Vilken hjärntvättad unge orkar ta över världensproblemen?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s