Klockan var bara 4 i morse


På senare tid har det vid flertal gånger hänt något och som jag inte har varit med om sen tidigare. Det som händer är att jag ofta vaknar tidigt, betydligt tidigare mot vad jag känner mig bekväm med den tiden på dygnet. Är det ålder det beror på kanske? Kanske, men ärligt talat har jag ingen aning om varför det händer så konstig saker.

I morse vaknade jag strax efter det att klockan visade på strax efter 4 i morse. Men hur mycket jag än försökte somna om, så gick det inte. Så efter att ha legat och stirrat i taket en stund, så tänkte jag att det är lika bra att kliva ur sängen en stund.

Sagt och gjort. Så efter en stund hade jag tagit på mig min morgonrock, varpå jag strax därpå gick ut och satte mig en stund ute på vår altan. Tände sen en cigg medans jag under tiden stirrade ner i min mobil, kanske fanns det nån mer än jag som så tidigt var vaken på Twitter? Det kanske det var också, men efter en liten stund gick jag in och la mig igen.

Tydligen somnade jag efter en liten stund sen om igen, för när uret var ca 10:30, då kom min fru in till mig och sa att hon hade gjort iordning frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s