Det är klart man saknar sina vänner.


Men kom ihåg följande. Det är inte det att varken jag eller min fru inte vill träffa våra vänner och bekanta, men så länge läget är så allvarligt som det är nu, så finns det inget val än att vi även fortsättningsvis måste leva så försiktigt det bara går och ankommer på oss själva, gällande hur många det är till visst antal människor vi vill släppa in i vårt hem.

För redan från första början, från det att vi hade träffats, ännu mer sen efter det att vi hade gift oss med varandra, så har vår strävan och vilja hela tiden varit den att vårt hem, ständigt skall få vara en öppen dörr för den eller de som vill komma hit och gästa vårt hem. Min fru sa något som är så bra om det här redan för flera år sen. Så här sa hon.

” Vi kan måhända inte alltid dela ut pengar här och var till den som är fattig. Men, det vi kan göra är att vi kan bjuda vår/våra gäster på en bit man, gärna middag om det är så”


AFTONBLADET.SESverige har just nu värsta spridningen av coronasmittaSverige har just nu värsta smittspridningen av covid-19 i Europa. I går lördag låg sjudagarsmedelvär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s