Det dummaste jag har gjort i hela mitt liv.


Om jag skall räkna upp alla de misstag och dumheter jag gjort mig skyldig till fram till i dessa dagar, då blir det svårt att få ner det på några korta rader i ett blogginlägg. Snarare är det praktiskt taget en omöjlig uppgift att sammanfatta det så här. Kanske skulle jag rentav skriva en bok om det istället?

Men om jag istället ska rangordna det efter allt det som jag önskar att det aldrig hade hänt, då blir det genast mycket enklare att få ihop det hela.

Men eftersom det allt som ofta förhåller sig på så vis att det är genom sina misstag man lär sig, finns det nån bättre skola än det? Så är det likväl ingen garanti för att det misstaget man vid nåt tillfälle begick, det har också en viss benägenhet att inom viss tid så händer det så konstiga att det återigen råkar inträffa.

Nån som känner igen sig?

Dock har jag insett att har man väl en gång störtat ut med en båge utför en massa trappor, vilket vad det var som hände mig när jag var 15 år, varpå jag slog mig sönder och samman, och sedermera fick föras i ambulans till sjukhus för att bli omhändertagen där ett tag, då aktar man sig noga för att inte upprepa den bedriften, eller vad man nu ska kalla det för, bland de mest idiotiska handlingar man har gjort i sitt liv.

Några år senare hände det så olyckliga att en av mina bästa kompisar körde ihjäl sig, det glömmer jag aldrig så länge jag lever.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s